Kommende events:

WEBINAR: Ansættelsesret - Ledelsesret

Tidspunkt: 20. maj 2021 kl 13.00-14.00 

Som leder skal man kunne skelne mellem hvilke beslutninger man selv skal foretage sig, og hvilke man kan overlade til medarbejderne, uden at det betyder at man mister sin indflydelse som arbejdsgiver til at lede og fordele arbejdet mv.

Hvis du kan genkende denne balancegang, eller bare gerne vil blive klogere på indholdet og udstrækningen af ledelsesretten, så kom med os til tredje webinar i rækken om ansættelsesretslige problemstillinger, hvor vi dykker ned i ledelsesretten.

Tilmelding kan foretages her.

Bemærk venligst at webinaret er på dansk.

Danske Rederiers Årsdag 2021

Tidspunkt: 27. maj kl 10.30 på Docken i Nordhavn. 

Årsdagen kommer til at kredse om Danmarks position i global skibsfart, handel efter coronapandemien og ikke mindst den igangværende omstilling til CO2-neutral skibsfart.   

Læs mere her 

WEBINAR: Ansættelsesret - Kutymer og almindelig praksis

Tidspunkt: 22. juni 2021 kl 13.00-14.00

Det er ikke kun aftaler, der binder dig som arbejdsgiver. De handlinger man foretager, eller undlader at foretage, kan også påvirke, hvordan man som arbejdsgiver skal forholde sig til forskellige aspekter under ansættelsesforholdet mv.

Hvis du gerne vil blive klogere på hvilken rolle kutymer og almindelig praksis spiller i ansættelsesretten, så kom med til det sidste webinar i vores nuværende række om ansættelsesretlige problemstillinger, hvor vi ser nærmere på forholdet mellem kutymer, praksis og jura.

Tilmelding kan foretages her.

Bemærk venligst at webinaret er på dansk.

Opdateres løbende