Kommende events:

Book en Q&A med en af vores konsulenter

Tid: Løbende event

Oplever du problemer med et emne? Eller har du idéer som du ønsker at dele og diskutere problemer og løsninger med nogle? Som medlem har du muligheden for at booke en 45min. 1:1 Q&A session med en af vores kvalificerede konsulenter. Under jeres 1:1 kan I diskutere alt fra klima regulering, klima rapportering, moms osv.. "Book en Q&Q" er et nyt koncept fra Danske Rederier, som fokusere på medlemmernes behov og deres fortrukken tid. Møde kan enten afholdes via Microsoft teams eller ved Danske Rederier på Amaliegade 33, 1256 København K.

For atbooke et møde med en af vores konsulenter, skal du skrive til ess@danishshipping.dk

Førstehjælp til babyer

Tid og sted: 19. september 2022 10:30-13:00 ved Danske Rederier, Amaliegade 33, 1256.

Vær med når ’Simpel Førstehjælp’ stiller op og bl.a. giver gode råd til, hvordan som forældre til en baby kan sikre hjemmet, sikre en god overgang til fast føde osv. I oplægget lægges også vægt på, hvad man kan gøre, hvis uheldet er ude.

Program:

10.30 - 11.00: Parent’SHIP åbner – netværk og te/kaffe

11.00 - 12.00: Førstehjælp til babyer

12.00 - 13.00: Frokost og netværk

13.00: Barselscaféen lukker.

TIlmeld dig barselscaféen her.

Arbejdstilladelser i UK

Tid og sted: Tirsdag d. 27. september kl. 16.00 - 17.00 via microsoft teams

Udfordringerne ifm. udførelse af arbejde i UK har de seneste år været mange – pga. nye rammer forårsaget af Brexit. I særdeleshed på området for visum/arbejdstilladelse har der været en hel del usikkerhed. Det har vi i Danske Rederier haft en løbende dialog med både jer medlemmer – men også den Britiske Ambassade – om hvordan vi kunne løse. Disse problemstillinger er nu blevet endnu mere centrale, da udsættelsen for offshore vind sektoren udløber med slutningen af oktober. Vi har nu sørget for en mulighed for medlemmerne af Danske Rederier, til at blive klogere på de ændringer der sker. Derfor har vi sat et møde op med det britiske Home Office – hvor de vil gøre os klogere på processerne og alternativerne for fortsat arbejde i UK farvand. 

Tilmelding sker her.

Maritime Security in the Gulf of Guinea and beyond

Tid og sted: 4. oktober 2022 fra 13.30 - 16.00 ved Danske Rederier, Amaliegade 33, 1256 København K.

Pirateri, væbnet røveri og andre former for kriminel aktivitet udgør en stadig stigende trussel for den globale shipping industri samt stabilitet og udvikling i landende. Derfor er det os en glæde at invitere til seminar om maritime sikkerhed. Seminaret afholdes i samarbejde med Udenrigsministeriet og Center for Militærer Studier på KU. Seminaret er en del af Danish Maritime Days.

For tilmelding og program se mere her.

Uddannelseskonference – Hvad er fremtidens maritime kompetencer?

Tid og sted: d. 6. oktober fra 9.30 - 16.30 ved Danske Rederier, Amaliegade 33, 1256 København K.

I forbindelse med Danish Maritime Days 2022 afholder vi i samarbejde med Maritime Research Alaince (MRA) en uddannelseskonference den 6. oktober i Danske Rederier.

Fokus for konferencen er fremtidens kompetencer inden for shipping (både til lands og til søs). Der vil være lige dele præsentationer, workshops og hotspots på dagen, så du kan fordybe dig, hvor du finder det mest relevant.

Her finder du konferenceprogram og tilmeldingslink.

Spørgsmål rettes til Angelika Rasmussen ara@danishshipping.dk eller tlf. 4581888304.

Danish Maritime Days er tilbage med åbne døre og en international agenda

Danske Rederier, Danske Maritime og Søfartsstyrelsen har set frem til igen at kunne byde velkommen til efterårets store maritime begivenhed: Danish Maritime Days – nu endelig uden restriktioner.

 

DMD 2022 afholdes den 4.-6. oktober og kommer traditionen tro til at præsentere et spændende, tætpakket program om alle de vigtigste maritime emner i både dansk og internationalt perspektiv. Blandt andet vil arrangementet Danish Maritime Forum – Shaping Tomorrow, løbe af stablen hos Danske Rederier d. 5. oktober. Her stiller vi skarpt på, hvordan vi bedst håndterer den nødvendige grønne omstilling og de tilhørende regulatoriske udfordringer samt byde på workshops om hvordan vi får det til at ske. 

 

DMD 2022 samler maritime aktører fra alle dele af branchen i ind- og udland, som deler vigtige indsigter, skaber nye relationer og styrker samarbejdet på tværs af branchen. På samme måde som tidligere kan alle byde ind på at afholde arrangementer under DMD 2022 – og vi håber, at dagene vil summe af maritim aktivitet over hele landet i perioden.

Se mere på vores hjemmeside her.


Vi ser frem til at se jer!

Parent'SHIP - Far til fire piger og lillebror

Tid og sted: Mandag d. 5. december kl. 10.00 - 13.00 ved Danske Rederier, Amaliegade 33, 1256 København K

Kom og hør influenceren ’FAR TIL FIRE PIGER & LILLEBROR’ fortælle om, hvordan han med lillebror Cooper har indset vigtigheden i at være mere med fra starten og holde barsel. I en verden, hvor
der er travlt både med job og hverdagslogistik, forsøger han at holde tungen lige i munden –
men allervigtigst har han bestemt at tage hverdagen en dag ad gangen.

Program:

10.30: Parent'SHIP åbner - netværk og the/kaffe

11.00: Oplæg fra influencer 'Far til fire piger & lillebror'

12.00 Frokost og netværk

13.00: Barselscaféen lukker

Du kan tilmelde dig barselscaféen her.

Opdateres løbende