Alle nyheder

11. marts 2020

Nyhed

Ansat smittet med Corona

En ansat i Danske Rederier er testet positiv for coronavirus (Covid-19) og sat i hjemmekarantæne. Danske Rederier tager situationen alvorligt og gør, hvad der er muligt for at begrænse udbredelse af smitten.

En ansat i Danske Rederier er onsdag morgen blevet erklæret smittet med coronavirus (Covid-19). Vedkommende er sat i hjemmekarantæne og Danske Rederier afventer yderlige instrukser fra myndighederne.

”Det kommer tæt på, når en af vores gode ansatte pludselig bliver smittet, men heldigvis er vedkommende ved godt mod og har det efter omstændighederne godt,” siger Anne H. Steffensen, adm. direktør i Danske Rederier.

Den ansatte blev ramt af influenzalignende symptomer efter en skitur til Østrig og lod sig derfor teste. Mens svaret fra testen har været undervejs, har de kollegaer, der har været tæt på den smittede, været sendt hjem.

”Vi gør alt, hvad vi kan for at inddæmme og begrænse smitten. Derfor aflyser vi alle møder og beder vores ansatte arbejde hjemme så vidt muligt,” siger Anne H. Steffensen.

Danske Rederier afventer nu nærmere instruktioner fra myndighederne og sikrer, at der tages kontakt til de 5-6 arbejdsrelaterede eksterne personer, som den smittede har været i kontakt med onsdag og torsdag i sidste uge.

Danske Rederier har 50 ansatte, hvoraf de fleste sidder på hovedkontoret i Amaliegade.