Alle nyheder

29. marts 2019

Nyhed

Antallet af unge talenter stiger endnu en gang

Danske Rederiers talentnetværk, Young Propellers Club, er i fortsat vækst og igen i år udvider netværket sig med mere end 20 nye, spirende talenter fra shippingbranchen.

Young Propellers Club (YPC) holdt i går den årlige generalforsamling og kunne fejre stor interesse for netværket og rekordmange deltagere. I år er der i alt knap 60 medlemmer fra 26 forskellige rederier. Det er det højeste antal medlemmer nogensinde.

YPC er netværket for talentfulde unge i Danske Rederiers medlemskreds, der siden 2013 har arrangeret møder 5-6 gange om året. Møderne er en kombination af faglige oplæg og socialt samvær.  Og det er specielt muligheden for at netværke og dele erfaringer, som har stor betydning for medlemmerne.

”Vi er meget glade for den store positive opbakning og interesse, som netværket har set i år. Netværket giver deltagerne en unik mulighed for at lære hinanden og de forskellige dele af branchen at kende. Deltagerne kommer med mange forskellige baggrunde, hvilket giver mulighed for spændende diskussioner”, siger Øyvind Hatlestad, formand for Young Propellers Club.

Udover generalforsamlingen havde netværket arrangeret et oplæg af fremtidsforsker og seniorrådgiver Timothy Shoup fra Institut for Fremtidsforskning, som gjorde deltagerne klogere på megatrends og scenarioplanlægning.

Bliv medlem af Young Propellers Club

Der er optagelse i YPC hele året igennem og interesserede skal indstilles af ledelsen i deres rederi, og derefter ansøge om optagelse i netværket. For at deltage skal man være under 40 år på indmeldelsestidspunktet.

Interesserede kan henvende sig til Danske Rederier på ypc@danishshipping.dk for mere information.

Bestyrelsen for Young Propellers Club består i dag af fem medlemmer:

Øyvind Hatlestad, Viking Supply Ships A/S
Andreas Brix Nolsøe Wielandt, NORDEN
Camilla Kreiner-Scheffmann, DFDS A/S
Nicolai Gjetting Andersen, DFDS A/S
Thomas Lau Fik Stjernholm, Clipper.