Alle nyheder

30. oktober 2018

Nyhed

Counter Strike-finale afgjort hos Danske Rederier

‘Unknown’ løb med sejren i lørdags, da vinderen af Det Blå Danmarks Counter Strike-turnering skulle findes.

Intensiteten og internetforbindelsen var rødglødende, da der lørdag var fuldt hus hos Danske Rederier, hvor 10 gamere fordelt på to hold kæmpede i finalen af World Careers Counter Strike turnering, CS:GO Tournament.

Hos Danske Rederier var søfartseksperter skiftet ud med esports eksperter, gamere, børn og unge, der holdt vejret i spænding, da de to esportshold ’Unknown’ og ’Blockboys’ kæmpede en brav finalekamp, som endte i en sejr til nummer syv på den danske rangliste, nemlig ’Unknown’,  der kunne tage hjem med et sponsorat på 25.000 kr, samt en plads i forårets store esports-event CPH Games 2019.

Det var Det Blå Danmarks uddannelseskampagne, Worlds Careers, der stod bag finalen, som blev en stor succes, fortæller kampagneleder Anne Bay Riisager:

“Vi har opnået langt mere, end vi turde håbe på. Med hele den onlineturnering vi har kørt henover de sidste måneder og den afsluttende finale i lørdags, har vi for alvor kickstartet Det Blå Danmarks involvering i esport. Vi mærker allerede, at vi har skabt en synlighed over for de unge gamere, og på sigt håber vi jo, at det får nogle til at vælge en uddannelse og karriere i Det Blå Danmark,” siger Anne Bay Riisager.

Både inden for esport og søfart er Danmark en stor spiller på verdensplan. Derfor er der god mening i at promovere uddannelserne inden for Det Blå Danmark for et ungt publikum, der har et internationalt udsyn. Det er man glade for hos esport.dk.

”Det har været et privilegie at arbejde med en samarbejdspartner, som for os har været en anelse utraditionel. Samarbejdet har i hvert fald indenfor gamingmiljøet givet genlyd rundt omkring, og jeg kan høre på andre arrangører, at de er blevet inspireret til at tænke ud af boksen med Det Blå Danmark som inspiration. Vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde, og de muligheder det kan udvikles til,” siger Zahid Butt fra esport.dk.

Der vil nu blive etableret et samarbejde mellem spillere, deres organisation og Det Blå Danmark. Målet er i fælleskab at eksponere både spillere, organisation og sponsor i en fælles indsats, hvor man med video og billeder, arbejder sig hen imod Copenhagen Games 2019