Alle nyheder

21. august 2019

Nyhed

Ses vi på Det Maritime Folkemøde?

Kom om bord på en af Søværnets fregatter, se hvordan Slagelse Brandvæsen slukker en brand og deltag i debatter om det maritime Danmark. Der er nok at vælge imellem, når Danmarks Maritime Kultur- og Folkemøde kulminerer lørdag den 24. august.

Danske Rederier er selvfølgelig også tilstede på folkemødet.

Blandt andet med kampagnen World Careers, der sammen med repræsentanter fra de maritime skoler i hele landet, giver indblik i de mange muligheder en maritim uddannelse giver. Men også i debatten om, hvorvidt grænsen er nået for maritim teknologi. Her diskuteres om selvsejlende skibe ude af kurs, og om robotter kan konkurrere med menneskelig arbejdskraft, når skibe skal losses og lastes. En debat om mulighederne i ny teknologi indenfor skibsfart, og om vi er klar til at implementere ny teknologi i de maritime erhverv.

”Det er godt, at Korsør på denne måde sætter fokus på det maritime og de mange muligheder, der er i en uddannelse og karriere i det Blå Danmark. Vi sætter stor pris på at møde interesserede unge som ældre og debattere aktuelle emner om søfart,” siger Asbjørn Overgaard Christiansen, fungerende direktør for Sikkerhed, Miljø og Maritim forskning i Danske Rederier

 

Debatten ”Maritim teknologi – er grænsen nået” finder sted lørdag eftermiddag kl. 15.00 på Flådestationen.  

  

Flip gennem det spændende program her

Læs mere om de mange spændende uddannelser i Det Blå Danmark her