Alle nyheder

17. juni 2021

Nyhed

Danske Rederier på Folkemødet

Selvom Folkemødet på Bornholm bliver noget anderledes end normalt, deltager Danske Rederier i Allinge. Dog med et noget mindre setup end de forrige år.

Med en række corona-restriktioner og håndsprit på plads starter Folkemødet i dag i solskin i Allinge. 


Danske Rederier deltager, men har valgt at nedskalere aktiviteterne. Den vanlige plads på Postbåden Peter i Allinge havn, sømandsviser og det traditionsrige spil ”Sænke slagskib” med politikerne er droppet. I stedet vil fokus være på debatter og dialog rundt på festivalpladsen.


”Selvom det på mange måder bliver et anderledes Folkemøde, så glæder jeg mig efter tusindvis af timelange teamsmøder til at møde samarbejdspartnere, politikere og venner af huset ansigt til ansigt,” siger Anne H. Steffensen, adm. direktør i Danske Rederier.


”For mig er det det fysiske møde, der gør turen til klippeøen det hele værd. De uformelle samtaler, der opstår på kryds og tværs, og de bånd, der knyttes, de giver masser af inspiration, som kan bruges i andre sammenhænge. Det sagt, så glæder jeg mig da allerede til, at vi næste år forhåbentligt kan deltage i et mere ”normalt” folkemøde,” siger Anne H. Steffensen.


Anne H. Steffensen deltager i News & Co, der sendes fra den store scene fredag 16.30 og er derefter i debat om globale fællesskaber kl. 19.15 med arkitekt Dorte Mandrup, Operachef Kasper Holten og generalsekretær for Folkekirkens Nødhjælp, Birgitte Qvist-Sørensen på scene D11. 

Er du på Bornholm så find din billet her , ellers kan du følge det hele live hjemme fra sofaen på dette link.