Alle nyheder

19. oktober 2022

Nyhed

Danske Rederier søger en serviceminded ejendomsmester

Vil du være med til at holde Søfartens hus i Amaliegade, en fredet og bevaringsværdig ejendom, i tip-top stand til glæde og gavn for alle, som har deres gang i bygningen?

Formår du at bidrage til et godt samarbejde, og er du en blæksprutte med en god portion ansvar og engagement? Og er du vant til at have mange bolde i luften, samt trives med et til tider højt tempo uden at det går ud over servicen? Så er det dig, som vi lige står og mangler.

Søfartens hus er omdrejningspunkt for dansk skibsfart og en attraktiv arbejdsplads

Du bliver en del af en moderne og åben erhvervsorganisation, hvor der er plads til stor personlig udfoldelse, højt til loftet og et fladt hierarki. Vi byder nye ideer velkomne og lægger vægt på at være en arbejdsplads, hvor vi arbejder mod fælles mål ad nye veje. Vi er en arbejdsplads med fokus på trivsel, hvor vi værner om det gode samarbejde og et højt humør. Samtidig kan du se frem til udfordrende og forskelligartede opgaver i et spændende og krævende miljø med dygtige og kompetente kollegaer, hvor vi løser opgaverne ud fra en høj faglig standard.

Du vil indgå i afdelingen for Ejendom og Service, som er et engageret team i Danske Rederier. Sammen sørger teamet for, at Søfartens hus er åbent og altid fungerer på hverdage. Du vil få ansvaret for den løbende ejendomsdrift og en ekstern tilknyttet deltids gårdmand. Du vil sammen med dine kolleger i teamet typisk være de første, som husets brugere og gæster møder.

Derfor er det vigtigt for os, at du kan skabe en behagelig og imødekommende stemning, så alle føler sig taget godt af – herunder også på engelsk til husbehov for dem, som ikke måtte tale dansk.

Arbejdet er præget af mange forskelligartede opgaver, hvorfor du forventes selv at kunne være med til at præge løsningen og prioritere, især når der er travlt. Du kan forvente en stor grad af samarbejde og involvering, ligesom du også vil opleve selvstændige opgaver og ansvarsområder. På dine områder vil det være dig, som skal tænke flere led frem og have et skarpt overblik.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Tilsyn med og vedligeholdelse af Søfartens hus, herunder varmesystem, tekniske installationer og udearealer.
 • Udførelse af småreparationer, herunder med respekt for fredningen af bygningen.
 • Rekvirering af og tilsyn med håndværkere til vedligeholdelse og større reparationsarbejder såvel som mindre ombygninger, herunder indhentning af overslag eller tilbud fra håndværkere.
 • Almindelig ejendomsdrift og mindre administrative opgaver, herunder overholdelse af budgetter, hvilket sker i tæt samarbejde med Økonomiafdelingen.
 • Diverse indkøbsopgaver til sekretariatet, herunder modtagelse af leverancer samt godkendelse af fakturaer.
 • Bistå kollegaer i Mødeservice med opdækning og afrydning i forbindelse med møder og arrangementer.
 • Ad hoc-opgaver såsom udbringning, kørsel m.v.

Din profil

 • Har en håndværksmæssig baggrund og kender til bygningsvedligeholdelse, gerne med erfaring fra et lignende job.
 • Er fleksibel, omstillingsparat og god til at samarbejde, men kan også arbejde selvstændigt og udvise initiativ.
 • Har et stort servicegen, herunder er imødekommende og engageret.
 • Kan tage ansvar og i stand til at planlægge eget arbejde.
 • Er mødestabil og god til at overholde aftaler og tidsfrister.
 • Kan benytte IT på brugerniveau og har rimelig systemforståelse, da mange af vores processer er digitaliserede.
 • Er robust, social, humørfyldt og har en god portion gå-på-mod.

Vi glæder os til at høre fra dig?

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte økonomidirektør Thomas S. Prebendorf på telefon 24 83 12 42.

Stillingen er normeret til 37,5 timer inkl. betalt frokosttid, som forventes at ligge i tidsrummet fra kl. 8.00 til 15.30 eller efter aftale. Du må forvente noget overarbejde mod betaling eller mulighed for afspadsering.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV og relevante bilag på mail HR@danishshipping.dk senest torsdag den 10. november 2022. Du skal i emnefeltet på mailen angive ”Ejendomsmester”.

Vi forventer at afholde samtaler i ugerne 46-47 med henblik på tiltrædelse den 1. januar 2022.

Danske Rederier

Danske Rederier er en interesse- og arbejdsgiverorganisation for danske rederier. Skibsfarten er Danmarks største eksporterhverv og kernen i Det Blå Danmark, som skaber mere end 100.000 danske arbejdspladser. Vi er et vigtigt erhverv lige fra hovedstad til yderkommuner, herunder også færgefarten, som er en integreret del af den danske infrastruktur. Dansk skibsfart står for kvalitetsskibsfart, der kombinerer ansvarlighed overfor sine omgivelser med stærk konkurrenceevne. Danske rederier står for omkring 22 procent af den samlede danske eksport. Se mere på www.danishshipping.dk.