Alle nyheder

27. februar 2023

Nyhed

Danske Rederier søger IT-studerende

Danske Rederier søger en imødekommende og servicemindet IT-studerende, som er frisk på at hjælpe husets daglige brugere samt IT-teamet med den daglige drift.

Attraktiv arbejdsplads

Vi er en moderne og åben erhvervsorganisation, hvor der er plads til stor personlig udfoldelse og fladt hierarki. Vi byder nye ideer velkomne og lægger vægt på at være en arbejdsplads, hvor vi arbejder mod fælles mål ad nye veje. IT-afdelingen hjælper dagligt omkring 70 brugere i huset, herunder lejere. Derudover hjælper vi også vores gæster og medlemmer, når disse er til møder i huset, og fx har behov for hjælp med fx AV-udstyr. Du vil efter evne også blive inddraget i relevante projektopgaver, herunder digitalisering, opdatering og udvikling på IT-løsninger og -systemer.

Dine opgaver vil primært være

  • 1st & 2nd line IT-support.
  • Support af Office 365 pakken.
  • Support på videokonferencer som afholdes på Zoom og Microsoft Teams.
  • Support af iPhone og iPad.
  • Support af Telefoni platform Connect
  • Udrulning af software.

Den ideelle ansøger

Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant IT-uddannelse og gerne vil kombinere teori med praksis. Erfaring fra fritidsjob inden for IT- eller servicefag er ikke et krav. Du vil sammen med dine kolleger i teamet være i kontakt med brugerne i huset, hvorfor du skal kunne samarbejde såvel som varetager opgaver selvstændigt. Vi forventer, at du er pligtopfyldende, og at du gerne trives med at tage ansvar samt følge opgaver til dørs. Det er vigtigt for os, at du kan skabe en tillidsfuld stemning og er imødekommende. Du må gerne udvise initiativ, især hvis du har idéer til at forbedre processer. Du skal gerne kunne evne at arbejde med flere opgaver på en gang. Da vi i vores hus ofte har engelsktalende gæster, så er det vigtigt, at du kan begå dig på engelsk i daglig tale og på skrift.

Vi glæder os til at høre fra dig

Stillingen er normeret til ca. 15 timer ugentligt, fordelt på 2-3 dage om ugen, som du planlægger løbende med IT Manageren og ud fra dit uddannelsesskema. Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte IT Manager Jacques Giordano på telefon 33 48 92 48.

Send din ansøgning mærket i emnefeltet ”IT-studerende”, og vedlæg relevante bilag såsom CV og referencer til HR@danishshipping.dk senest søndag den 12. marts 2023.

Vi forventer at afholde samtaler løbende med henblik på tiltrædelse snarest.

Danske Rederier

Danske Rederier er en interesse- og arbejdsgiverorganisation for danske rederier. Skibsfarten er Danmarks største eksporterhverv og kernen i Det Blå Danmark, som skaber mere end 100.000 danske arbejdspladser. Vi er et vigtigt erhverv lige fra hovedstad til yderkommuner, herunder også færgefarten, som er en integreret del af den danske infrastruktur. Dansk skibsfart står for kvalitetsskibsfart, der kombinerer ansvarlighed overfor sine omgivelser med stærk konkurrenceevne. Danske rederier står for omkring 22 procent af den samlede danske eksport. Se mere på www.danishshipping.dk.