Alle nyheder

12. maj 2022

Nyhed

Danske Rederier søger udadvendt og initiativrig studentermedhjælper til vores rekrutteringsevents

Har du som os indset, at netværk er vigtigt, og kan du lide at møde nye mennesker, planlægge events og arbejde med kommunikation og rekruttering, så vil du helt sikkert passe godt ind i uddannelsesteamet i Danske Rederier.

Vi søger en studentermedhjælper, der kan bevare det kølige overblik, og som ved hvordan et budskab skal skæres, og hvor det skal postes for at ramme målgruppen. Særligt søger vi en studerende, som kan være med til at udvikle de rette ideer for fx blikfang på en uddannelsesmesse, der nemt kan sætte sig ind i de budskaber, som vi arbejder med i Det Blå Danmark. Kendskab til branchen er ikke en forudsætning, vigtigst er lysten til at dyrke netværk og møde unge mennesker.

Attraktiv arbejdsplads i et vigtigt erhverv

Vi er en moderne og åben erhvervsorganisation, hvor der er plads til stor personlig udfoldelse og fladt hierarki. Vi byder nye ideer velkomne og lægger vægt på at være en arbejdsplads, hvor vi arbejder mod fælles mål ad nye veje. I vores uddannelsesteam vil du komme til at arbejde tæt sammen med de maritime uddannelsesinstitutioner samt erhvervs- og folkeskoler, primært i rekrutteringsøjemed til forskellige rekrutteringsevent og facilitering af vores eget spil om erhvervet (Seven Seas).

Danmark er, som en af verdens største søfartsnationer, internationalt anerkendt for vores søfarende og det gode ”købmandskab” på rederikontorerne. Branchen har derfor brug for dedikerede medarbejdere til at sikre en god og stabil tilgang af studerende til grunduddannelser, efteruddannelser og specialistuddannelser. Dette for at sikre, at vi sammen kan bevare og udvikle Danmarks styrkeposition i fremtiden. Branchen står overfor store udfordringer i de kommende år, hvor grøn omstilling, innovation og diversitet er på dagsordenen. Der er derfor brug for rekruttering af stærke faglige kompetencer, som ruster branchen til at møde netop disse udfordringer.

Jobbet og opgaverne

Jobbet er som udgangspunkt 15 timer pr. uge. Hertil er vi meget fleksible med, hvornår og hvordan arbejdet kan tilrettelægges. Der vil få gange om året være behov for, at du/vi rejser rundt i Danmark i to hele dage.

Jobbet indebærer alt fra kontakt til de forskellige skoler til koordinering og afholdelse af events. Alt efter lyst og kvalifikationer fordeles ansvarsområderne i tæt samarbejde med kollegaerne i uddannelsesteamet. Kvalifikationer såsom at være imødekommende og ikke bange for at række ud og skabe nye relationer er vigtige. Der vil også være behov for, at du indgår i den daglige drift og administration, hvorfor du også vil få del i mere almindelige kontoropgaver såsom notat- og referatskrivning m.m. Herudover kan du forvente følgende opgaver:

  • Planlægning af event (datofastsættelse, invitation, tilmeldingslister m.m.)
  • Markedsføring af events (SoMe, udarbejdelse af diverse reklamemateriale m.m.)
  • Afholdelse af events (opsætning og oprydning, dialog med deltagere)
  • Opdatering af hjemmeside – herunder ideeudvikling af indhold på hjemmeside
  • Løbende kontakt med vores mange interessenter
  • Udarbejdelse af referater
  • Udarbejdelse af sagsfremstillinger
  • Diverse administrative opgaver

Din profil

Du er sikkert studerende på en videregående uddannelse indenfor kommunikation, eventudvikling, markedsføring, medievidenskab eller andet relevant studie. Du har lyst til at indgå i et team, hvor vi alle gør hinanden gode, og hvor vi har fokus på god og konstruktiv feedback, så alle lærer noget.

Det praktiske

Vi ligger i hjertet af København, hvor vi forventer, at det meste arbejde vil komme til at foregå. Vi har også gode muligheder for at arbejde hjemmefra efter aftale.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte uddannelseschef, Anne Panknin, på telefon 81 77 77 07 eller apk@danishshipping.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV og relevante bilag på mail HR@danishshipping.dk senest den 25. maj 2021. Du skal i emnefeltet på mailen angive ”Studentermedhjælper”.

Vi forventer at afholde samtaler den 31. maj og 3. juni 2022 til snarlig ansættelse.

Danske Rederier

Danske Rederier er en interesse- og arbejdsgiverorganisation for danske rederier. Skibsfarten er Danmarks største eksporterhverv og kernen i Det Blå Danmark, som skaber mere end 100.000 danske arbejdspladser. Vi er et vigtigt erhverv lige fra hovedstad til yderkommuner, herunder også færgefarten, som er en integreret del af den danske infrastruktur. Dansk skibsfart står for kvalitetsskibsfart, der kombinerer ansvarlighed overfor sine omgivelser med stærk konkurrenceevne. Danske rederier står for omkring 22 procent af den samlede danske eksport. Se mere på www.danishshipping.dk.