Alle nyheder

02. januar 2023

Nyhed

Er du Danske Rederiers nye kampagnemanager?

Kan du lide at møde nye mennesker, planlægge events og arbejde med kommunikation samt rekruttering? I så fald vil du sandsynligvis passe godt ind i vores uddannelsesteam her hos Danske Rederier. Vi søger en kampagnemanager.

Spændende job hos attraktiv arbejdsplads i Det Blå Danmark

Danmark er en af verdens største søfartsnationer, og vi er internationalt anerkendt for vores søfarende samt vores gode ”købmandskab” på rederikontorerne. Erhvervet har nu og i fremtiden brug for dedikerede medarbejdere, hvorfor vi skal sikre en god og stabil fødekæde til grund-, efter- og specialistuddannelserne.

Dette skal medvirke til at bevare erhvervets og Danmarks styrkeposition i fremtiden. Herudover står erhvervet som så mange andre overfor store udfordringer i de kommende år, hvor grøn omstilling samt innovation og diversitet er på dagsordenen.

Danske Rederiers World Careers kampagne samler uddannelses- og karriere muligheder inden for hele Det Blå Danmark ét sted. Målet er at få flere unge til at se mulighederne i en fantastisk branche. World Careers henvender sig både til unge, der ønsker en karriere til søs, og til dem, som gerne vil arbejde i land.

Kampagnen, som har eksisteret i mere end 15 år, skal have et nyt image og indhold. Det betyder, at der skal udarbejdes en ny strategi for kampagnen, herunder fastlæggelse af kommunikationskanaler samt marketings- og kommunikationsindsatser.

World Careers findes både på SoMe og in real life med mange events, som du som kampagnemanager vil stå for at afholde i samarbejde med enten det øvrige uddannelsesteam i Danske Rederier, vores samarbejdspartnere eller de maritime uddannelsesinstitutioner. Du vil være den drivende kraft i World Careers – men i tæt samarbejde med andre.

Stillingen er normeret til 37,5 timer inkl. betalt frokosttid med base i hjertet af København. Nogle rejsedage må forventes, og lønnen er efter kvalifikationer.

Dine opgaver vil primært være

  • Planlægning, eksekvering og kommunikation om events og uddannelsesarrangementer på kampagnens forskellige platforme.
  • Formidle kampagnen og dens budskaber, herunder produktion af indhold til kampagnen samt videreudvikling heraf.
  • Administration af SoMe for kampagnen.
  • Koordinere og drive samspillet mellem kampagnen og vores medlemmer samt samarbejdspartnere, herunder de maritime uddannelsesinstitutioner.
  • Fundraising af midler til at drive og udvikle kampagnen.

Din profil

  • Har relevant uddannelsesmæssig baggrund og/eller erfaring fra en tilsvarende stilling.
  • Formår at skabe stærke relationer til samarbejdspartnere og andre.
  • God kommunikator og kan formulere dig klart i budskaber til forskellige modtagere, herunder på dansk såvel som engelsk, ligesom du er en kreativ tænker.
  • Har bred erfaring med SoMe, herunder planlægning af indholdsproduktion såvel som platforme.
  • Er organiseret og har en struktureret tilgang samt kan skabe resultater.

Vi glæder os til at høre fra dig

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte Uddannelseschef Anne Panknin Kristensen på telefon 81 77 77 07.

Send din ansøgning med CV og relevante bilag på mail til HR@danishshipping.dk senest mandag den 16. januar 2023. Du skal i emnefeltet på mailen angive ”Kampagnemanager”.

Vi forventer at afholde samtaler i ugerne 3 og 4 med henblik på tiltrædelse den 1. marts 2023.

Danske Rederier

Danske Rederier er en interesse- og arbejdsgiverorganisation for danske rederier. Skibsfarten er Danmarks største eksporterhverv og kernen i Det Blå Danmark, som skaber mere end 100.000 danske arbejdspladser. Vi er et vigtigt erhverv lige fra hovedstad til yderkommuner, herunder også færgefarten, som er en integreret del af den danske infrastruktur. Dansk skibsfart står for kvalitetsskibsfart, der kombinerer ansvarlighed overfor sine omgivelser med stærk konkurrenceevne. Danske rederier står for omkring 22 procent af den samlede danske eksport. Se mere på www.danishshipping.dk.