Alle nyheder

10. maj 2022

Nyhed

Erfaren konsulent til Ledelsessekretariatet

Vil du være med til at sikre en god og kvalificeret betjening af vores bestyrelser, udvalg, medlemmer, ledelsen og medarbejderne i Danske Rederier.

Vil du stå i spidsen for førsteklasses betjening af spændende arrangementer og varetage afvikling af større events in-house såvel som ude i byen for vores erhverv? Så søger Danske Rederier en dygtig og erfaren kollega til at indgå i teamet i Ledelsessekretariatet.

Du vil indgå som en del af teamet i Ledelsessekretariatet, hvor vi primært bistår ledelsen og medarbejderne i det daglige arbejde. Du vil få en vigtig rolle i at præge og tegne organisationen udad til med spændende arrangementer, medlemspleje og styrke relationerne i vores branche.

Derudover favner opgaverne i Ledelsessekretariatet bredt fra udvikling og afholdelse af større arrangementer til forberedelse af møder samt projektledelse af selvstændige strategiske projekter, opgaver for ledelsen i øvrigt og betjening af vores bestyrelser og udvalg.


Arbejdet er præget af mange forskelligartede opgaver, hvor du forventes selv at kunne være med til at præge løsningen og prioritere, når der er travlt. De længerevarende projekter kræver præcision og opfølgning på løbende deadlines, og det forventes derfor, at du kan løse opgaver selvstændigt og kan tænke flere led frem og har et skarpt overblik. En projektlederuddannelse er ikke et must, men vil være en klar fordel. En stor del af arbejdet kræver inddragelse af relevante kollegaer i huset og medlemmer, så gode samarbejdsevner og en åben tilgang til opgaveløsning foruden et udviklet servicegen er et must.


Dine første opgaver vil være at varetage en række udadvendte og tværfaglige projekter, så erfaring med afvikling af events, evne til at favne idéer og gode øjne for detaljer er en fordel. Projekterne vil ofte både være interne og eksterne, hvor der samarbejdes med medlemmer, relevante organisationer og parter i Det Blå Danmark på dansk såvel som engelsk.

Attraktiv arbejdsplads

Du bliver en central del af en moderne og åben erhvervsorganisation, hvor der er plads til stor personlig udfoldelse og fladt hierarki. Vi byder nye ideer velkomne og lægger vægt på at være en arbejdsplads, hvor vi arbejder mod fælles mål ad nye veje. Du vil opleve mange forskelligartede opgaver i en spændende branche, hvor godt samarbejde internt såvel og eksternt er i højsæde, og du har dygtige og kompetente kollegaer.

Løn og stillingsbetegnelse efter kvalifikationer.

Din profil

  • Har en relevant universitetsuddannelse, og har erfaring fra en lignende stilling, så du kan tage teten op fra en tidligere medarbejder.
  • Har kendskab til og/eller interesse for organisationsarbejde.
  • Har politisk tæft og er detaljeorienteret og præcis i din opgavevaretagelse.
  • Kan samarbejde og arbejde projektorienteret, og favne mange fagligheder, når de gode løsninger skal udvikles.
  • Både kan lide at arbejde med dag-til-dag deadlines på et ofte travlt kontor og med længerevarende projekter.
  • Er velformuleret både i tale og på skrift på dansk og engelsk.
  • Er rutineret bruger af Office pakken, herunder Power-point.
  • Er robust, social, engageret, fleksibel, humørfyldt og har en god portion gå-på-mod.

Vi glæder os til at høre fra dig?

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte sekretariatschef Sofie Gravers Jacobsen på telefon 60 68 09 82.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV og relevante bilag på mail HR@danishshipping.dk senest den 1. juni 2021. Du skal i emnefeltet på mailen angive ”Ledelsessekretariatet”.

Vi forventer at afholde samtaler i ugerne 22-26 med henblik på tiltrædelse den 1. august 2022.

Danske Rederier

Danske Rederier er en interesse- og arbejdsgiverorganisation for danske rederier. Skibsfarten er Danmarks største eksporterhverv og kernen i Det Blå Danmark, som skaber mere end 100.000 danske arbejdspladser. Vi er et vigtigt erhverv lige fra hovedstad til yderkommuner, herunder også færgefarten, som er en integreret del af den danske infrastruktur. Dansk skibsfart står for kvalitetsskibsfart, der kombinerer ansvarlighed overfor sine omgivelser med stærk konkurrenceevne. Danske rederier står for omkring 22 procent af den samlede danske eksport. Se mere på www.danishshipping.dk.