Alle nyheder

05. september 2019

Nyhed

Fælles front med forsvaret

Kom og tal med en rollemodel fra Det Blå Danmark, kom om bord på en af Søværnets imponerende fregatter, eller få en snak med frømændene om, hvordan du kan komme i form til at søge ind på deres uddannelse.

Der er masser af grunde til at lægge vejen forbi Ofelia Plads i København de næste par dage. For her afholdes konferencen MAST (Maritime/Air Systems & Technologies) i forbindelse med den store militære øvelse ”Northern Coasts”.

Det Blå Danmarks fælles rekrutteringskampagne, World Careers, er for første gang inviteret med på MAST.

Og ifølge Anne Bay Riisager, der er kampagneleder for World Careers, er det meget værd at kunne danne fælles front med forsvaret i kampen om de unges opmærksomhed.

”Vi mangler unge i Det Blå Danmark, så derfor arbejder vi konstant på at tiltrække de bedste hoveder fra ungdomsårgangene. Derfor synes vi, at det giver god mening at samle alle de uddannelsestilbud, der er inden for det maritime – militære såvel som civile - så de unge kan danne sig et overblik,” siger Anne Bay Riisager.

”Selvom der er store forskel mellem at arbejde på en militær fregat og et civilt containerskib, så er der også mange ligheder. Derfor er det interessant for os at være på messe med militæret, så vi sammen kan trække så mange unge til som muligt,” siger Anne Bay Riisager.