Alle nyheder

17. april 2019

Nyhed

Finaleopgør i Den Blå CS:GO Liga

Den Blå CS:GO Liga afslutter første sæson med et brag, når de to finalister mødes i aftenens finale. Opgøret finder sted på den store scene ved dette års Copenhagen Games i Lokomotivværkstedet.

Counter-Strike er et holdbaseret online skydespil mellem to hold – ’terrorister’ og ’antiterrorister’. I aftenens finale er det holdene Vantage og Team WHO, som mødes ved tastaturerne.

I alt har 60 hold de seneste to måneder dystet i de 6 divisioner.

”Ligaen har kørt i flere år, så det er super fedt, at det nu er Det Blå Danmark, der står som afsender på en af Danmarks største online CS:GO turneringer”, siger Anne Bay Riisager, kampagneleder i World Careers.

Som tak for det høje engagement, har Danske Rederier valgt at invitere alle deltagere fra første sæson i Den Blå CS:GO Liga med til finalen onsdag aften.

Copenhagen Games forsætter frem til lørdag. Alle dagene kan man besøge Det Blå Danmarks stand og høre mere om uddannelse og karrieremuligheder. For Anne Bay Riisager har tilstedeværelsen og involveringen i esport stor betydning for rekruttering af unge til Det Blå Danmark.   

”Vi har fået rigtig god omtale i gamermiljøet allerede nu og med to sæsoner i vente, er der stadig gode muligheder at stadfæste vores brand hos de unge”, siger Anne Bay Riisager.

Finalen er sæsonafslutning på den første ud af årets tre sæsoner.