Alle nyheder

30. september 2019

Invitation

Invitation: Lær at omsætte data til værdi i jeres organisation

Machine learning og kunstig intelligens (AI) er meget hypede termer, som kan være med til at drive udvikling af nye produkter og transformere hele brancher. Inden for Det Blå Danmark kan det bidrage i mange processer, herunder inden for produktudvikling, proces- og produktionsoptimering, bedre markedsindsigt mv.

 

Det er muligt at opnå store nye fordele ved at omsætte data til forretningsmæssig værdi. På seminaret fortæller Damvad Analytics konkret om, hvordan rederier kan komme forrest, når det handler om at bruge machine learning og kunstig intelligens, samt om hvilke skridt man skal tage for at komme derhen. Der er mange, der ikke får sit potentiale omsat eller stadig venter på at komme i gang. De enorme mængder data og avancerede algoritmer for viderekomne kan virke uoverskuelige, og det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Desuden er det afgørende at sikre blivende resultater og at organisationen kan udnytte de muligheder der opstår.

 

Deltagerne vil på seminaret få metoder til at udvikle og implementere projekter indenfor datascience, machine learning og kunstig intelligens. Damvad Analytics præsenterer et framework. Deltagerne kan, med udgangspunkt i konkrete problemstillinger, få bedre grundlag for at løse disse på morgenseminaret.

 

Seminaret finder sted tirsdag den 29. oktober 2019 hos Danske Rederier, Amaliegade 33, 1256 København K.

 

Deltagelse er gratis med forudsætter registrering via dette link.

 

Målgruppe: Head of business development, dataansvarlige, head of customer relations m.fl.