Alle nyheder

06. november 2018

Nyhed

Kampklar unge indtager TRADE Event 2018

For 12. gang skal udvalgte unge konkurrere om fiktive kontrakter og potentielle pladser som shipping trainees, når det årlige TRADE Event løber af stablen i Danske Rederier.

I aften går det løs. 100 spændte unge er kampklar til at dyste i årets TRADE Event i Danske Rederier.

Flere rederier og nuværende trainees står klar til at vejlede de unge, før de skal dyste mod hinanden i spillet ’Trade Game’. TRADE Event er World Careers’ mest populære event, og intet er overladt til tilfældighederne.

”Nogle af de kandidater der deltager i dag har været skrevet op i flere måneder for at sikre sig en plads til vores event. De drømmer om en traineeplads, og i dag har de mulighed for at stå ansigt til ansigt med branchen og dermed et potentielt job,” lyder det fra arrangør og kampagneleder i World Careers, Anne Bay Riisager.

”Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at alle får en rigtig god dag og går hjem med en masse ny viden om den maritime branche.”

Hun ser frem til eventen, der ligesom World Careers’ andre initiativer, herunder spillet Seven Seas og den netop afholdte store e-sportevent CS:GO, hører til i kategorien edutainment. Anne Bay Riisager er ikke i tvivl om, at kombinationen af leg og læring har været et afgørende element i kampagnens store popularitet.

”Vi har længe benyttet os af gamification som en del af vores rekrutteringsaktiviteter. Vi oplever at fange de unges interesse og skabe et uformelt og sjovt forum, der gør det nemmere at skabe en relation til dem. Relationer er et supervigtigt element, når målgruppen er den unge generation, det er her vi kan gøre en forskel i forhold til at få kommunikeret et budskab ud om Det Blå Danmark.”

Aftenens program står ud over Trade Game på netværksaktiviteter mellem de unge og rederiernes udsendte. Ofte leder dette til en plads som shipping trainee for flere af deltagerne.

WorldCareersTV’s altid oplagte vært, Sebastian, fulgte sidste års arrangement og gav den i øvrigt som DJ. Er du nysgerrig på, hvad kanditaterne har i vente, kan du her se eller gense WorldCareersTV’s dækning af Trade Event 2017