Alle nyheder

27. november 2020

Nyhed

Maritim julekalender optaget i Svendborg

Det Blå Danmark byder i år på en julekalender, der er optaget i Svendborg. Seriens omdrejningspunkt er et mysterium, der skal fange de unge på YouTube.

Der sker mystiske og uforklarlige ting på et uddannelsessted i Svendborg, og det er nu op til WorldCareersTV’s to unge værter at opklare mysteriet.

Sådan lyder plottet i en stor ny satsning fra Det Blå Danmarks fælles rekrutteringskampagne, World Careers: En julekalender optaget midt i Svendborg.

I fire afsnit op mod jul skal værterne Marie Vagn-Hansen og Jacob Fogemann, som allerede er kendt fra YouTube-kanalen WorldCareersTV, opklare mysteriet på skolen.

Håbet er, at serien kan give de unge lyst til at udforske karrieremulighederne i Det Blå Danmark henover december. Og kampagneleder i World Careers, Anne Bay Riisager, er overbevist om, at det er den rette måde at ramme de unge brugere på.

”Vi har forsøgt at lave en julekalender, der både er sjov, spændende og medrivende. Det er første gang, vi prøver kræfter med så stor en satsning, og det er virkelig et nyt step up for vores YouTube-kanal. Vi mener, vi har en fundet i en nyskabende måde at møde de unge på, og jeg er virkelig spændt på at se de unges reaktion,” siger Anne Bay Riisager.

”Mysteriet i Svendborg” har udover de to YouTube-værter en professionel skuespiller og en gruppe statister fra SIMAC på rollelisten. Skolens egen direktør medvirker også.

”Det var virkelig sjovt for mig at være med. Jeg er meget imponeret over den kreative måde, som folkene bag julekalenderen har udtænkt serien på. Vi er glade for at kunne lægge lokaler til et unikt initiativ som her. Vi håber også, at vi kan give de unge et godt indtryk af vores uddannelsesinstitution, så de forhåbentligt husker os i fremtiden,” siger direktør for SIMAC, Jesper Bernhard, der spiller sig selv i serien.

Direkte kontakt med de unge

Julekalenderen bliver fulgt op af et liveshow på WorldCareersTV hver adventssøndag om eftermiddagen. Her kan Det Blå Danmarks mange følgere på de sociale medier komme direkte i kontakt med værterne, se fraklip og høre gode historier fra optagelserne.

Første afsnit af julekalenderen ”Mysteriet i Svendborg” kan ses første søndag i advent på WorldCareersTV, og de følgende søndage frem til jul.