Alle nyheder

21. januar 2016

Nyhed

Ny pressechef i Danmarks Rederiforening

Rasmus Bebe tiltræder i dag som pressechef for Danmarks Rederiforening. Det sker i forbindelse med, at kommunikationsafdelingen sammenlægges med Politik og Analyse. Nuværende kommunikationschef Kim Ege Møller holder op i Rederiforeningen, da funktionen nedlægges.

I praksis integreres håndteringen af presse- og kommunikation for rederiforeningerne nu med den politiske håndtering i afdelingen for Politik, Analyse og Kommunikation.

Rasmus Bebe bliver ny pressechef med ansvar for presse og kommunikation på tværs af organisationen. Han har erfaring fra Udenrigsministeriet og Folketinget, og har det senest år været ansat i Rederiforeningen. Han ser frem til de nye opgaver:

”Jeg glæder mig meget til at kaste mig over Danmarks Rederiforenings pressearbejde. Vi er allerede kommet et godt stykke, men jeg ser muligheder for, at vi kan blive endnu bedre til at tænke politik og kommunikation sammen og derved bidrage til at fremme søfartens interesser. Der er mange gode historier om vores bidrag til samfundet, som venter på at blive fortalt,” siger Rasmus Bebe. 

Uanset om det er klima, beskatning eller de mange tusinde jobs, som rederierne skaber, så er der brug for en tydelig stemme i den offentlige debat. Det skal Rasmus Bebe bidrage til at skabe på tværs af alle de mange emner, som har betydning for det Blå Danmark.

”Jeg glæder mig til samarbejdet med Rasmus Bebe. Vi skaber værdi for Danmark – ikke bare som landets største eksporterhverv, men også gennem global og energieffektiv transport, bedre mobilitet og tusindevis af arbejdspladser både til søs og rundt om på rederikontorerne i land. Alt det skal Rasmus med sin erfaring indenfor politik, pressehåndtering og på det seneste også søfart, bidrage til at formidle,” siger Anne H. Steffensen, adm. direktør i Danmarks Rederiforening.

Den organisatoriske ændring betyder, at stillingen som kommunikationschef nedlægges. Derfor forlader Kim Ege Møller, som hidtil har besat denne stilling, Danmarks Rederiforening.

”Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Kim Ege Møller for et tæt samarbejde i en tid med mange omvæltninger.  Jeg ønsker ham god vind fremover,” siger Anne H. Steffensen.