Alle nyheder

26. juni 2020

Nyhed

Ny vice-adm. direktør udnævnt

Danske Rederier har udpeget Jacob K. Clasen som vice-adm. direktør under Anne H. Steffensen.

Med mere end 20 års erfaring fra Danske Rederier – både fra Amaliegade og repræsentationen i Bruxelles – er det en mand, der kender søfarten ud og ind, der er udpeget som ny vice-administrerende direktør i Danske Rederier.

Jacob K. Clasen er indtil i dag direktør for erhvervspolitik og analyse i Danske Rederier. Når han fremover får titlen vice adm. direktør er det ikke som led i en organisationsændring, men  primært for at afspejle den rolle, han over de seneste år har haft i organisationen. Jacob har dermed fortsat ansvaret for afdelingen for Erhvervspolitik og analyse.

”Jacob er med sin store erfaring og kendskab til alle kroge af skibsfarten et aktiv for Danske Rederier. Med den nye titel får han nu navn, som han gør gavn, og jeg er glad for, at vi dermed tydeliggør, at han er min stedfortræder og løser opgaver på tværs af organisationen,” siger Anne H. Steffensen, adm. direktør i Danske Rederier.

”Jeg ser frem til at fortsætte mit arbejde for at sikre alle dele af skibsfarten de bedst mulige rammevilkår. Skal vi bevare positionen som verdens femte største søfartsnation og understøtte dansk kvalitetsskibsfart kræver det løbende tilpasning af rammerne både herhjemme, i EU og internationalt. Det vil jeg fortsat kæmpe benhårdt for,” siger Jacob K. Clasen, vice-adm. direktør i Danske Rederier.