Alle nyheder

19. oktober 2020

Invitation

Nyt kursus: Fokus på tværkulturelt samarbejde

Da mange af de danske rederier har ansatte af forskellige nationaliteter fordelt ud på mange kontinenter, udbyder Danish Shipping Academy nu et kursus i tværkulturelt samarbejde.

Først når du er bevidst om, hvilken kulturel bagage du selv bærer rundt på, kan du begynde at arbejde konstruktivt med bedre at forstå andres.

Det er den bærende tanke i det nye en-dags-kursus ’Global Mindset and Cross-Cultural Collaboration Training’, som Danish Shipping Academy nu udbyder. Målet er at få samarbejdet på tværs af kulturer og kontinenter til at køre endnu bedre i rederierne, end det gør i dag.

”Der kan være store forskelle på, hvilken opførsel kollegaer fra forskellige verdensdele opfatter som ”normal” og for at undgå misforståelser, udbyder vi nu kurset her, der klæder dig på til at tage en snak om kulturelle forskelle med dine kollegaer,” siger Anne Panknin Kristensen, uddannelseschef i Danske Rederier.

Kursisterne vil via træning og værktøjer bl.a. lære, hvordan de forbedrer deres kommunikation på tværs af kulturer. Det kan være i form af helt lavpraktiske ting som at lære sig andre forhandlingsteknikker eller tilpasse møderne, så alle føler sig hørt og inkluderet.

”Det er vigtigt, at vi respekterer, at vi har forskellige kulturelle baggrunde og er åbne om, hvilke udfordringer det kan medføre. I et så globalt erhverv som skibsfarten er vi nødt til at sikre, at vi alle så at sige taler samme sprog, så jeg håber at se mange på kurset,” siger Anne Panknin Kristensen.

Du kan læse mere om kurset ’Global Mindset and Cross-Cultural Collaboration Training’ her.

Tilmeld dig kurset her.