Søfartsprisen til M/S Museet for Søfart og Bjarke Ingels Group

08.05.2014 Nyhed

På Danmarks Rederiforenings årlige generalforsamling torsdag d. 8. maj 2014 har M/S Museet for Søfart og arkitektfirmaet Bjarke Ingels Group fået Søfartsprisen 2014. Med prisen følger 40.000 kr. der deles mellem de to.

”I branchen er vi begejstrede for, at det er lykkedes såvel Bjarke Ingels Group som museets ledelse og medarbejdere at skabe et så smukt, levende og informativt museum, som på så vellykket vis formår at binde Danmarks stolte søfartstraditioner sammen med dansk skibsfarts globale position i dag som en af verdens førende skibsfartsnationer,” sagde formand i Danmarks Rederiforening, adm. direktør i D/S NORDEN Carsten Mortensen i forbindelse med Rederiforeningens ordinære generalforsamling, hvor prisen blev uddelt.

M/S Museet for Søfarts direktør Camilla Mordhorst og partner i BIG David Zahle tog i mod prisen.

Danmarks Rederiforenings Søfartspris er indstiftet i forbindelse med Rederiforeningens 100 års jubilæum i 1984 og kan gives til en person eller en institution, som gennem sit arbejde har medvirket til at øge forståelse for dansk skibsfarts vilkår. Sidste år gik Søfartsprisen til holdet bag filmen ”Kapringen”. 

Tilmeld nyheder

Meld dig til 'Seneste nyt' og du får automatisk en meddelelse pr. mail, når der er nyt fra Danske Rederier.

Årsberetning

  1. Danske Rederier Årsberetning 2017