Alle nyheder

26. juni 2020

Nyhed

Største hold nogensinde

I dag afsluttede 47 dimittender den 2-årige shipping trainee uddannelse fra the Commercial Shipping Program (CSP) på Danish Shipping Academy.

Det er det største hold nogensinde på CSP med 56 startende trainees fra 22 virksomheder, som nu har været igennem uddannelsen, der startede i september 2018.

 

Det sidste modul på uddannelsen blev denne gang på grund af COVID-19 gennemført online, med bl.a. mundtlig eksamen i den Case Study, som de studerende har udarbejdet i enten Maritime Economics eller Maritime Law. Herudover har ugen bl.a. budt på certificering i transport af farligt gods, samt Risk Management.

 

"Stort tillykke til Team 2018-2020. Selvom det har været udfordrende at tilgodese alle tidsmæssigt, da deltagerne har været placeret i tidszoner spændende fra Singapore til Panama, har det  fungeret rigtigt godt," siger Anne Panknin Kristensen, uddannelsechef i Danske Rederier.

 

Forberedelserne og tilmeldingerne til det nye hold på the Commercial Shipping Program, som starter den 21. september 2020, er nu i fuld gang.

(foto fra holdstart i 2018)