Alle nyheder

19. december 2018

Nyhed

Succesfuld social medie kampagne søger medvært

Dansk erhvervslivs mest succesfulde YouTube-kanal, WorldCareersTV, udvider konceptet og søger nu en medvært til at supplere den eksisterende vært, Sebastian Alstrup.

Kanalen er del af én af Danmarks største rekrutteringskampagner, World Careers, og har årligt over 50 mio. visninger herhjemme på digitale og sociale medier. World Careers, der siden 2006 har arbejdet for at tiltrække unge til den maritime verden, lancerede YouTube-kanalen med Sebastian Alstrup for blot to år siden.

”Det er en meget spændende proces, vi har foran os. WorldCareersTV er jo under konstant udvikling og det er helt naturligt, at vi nu udvider kanalen med en ekstra vært,” siger kampagneleder Anne Bay Riisager.” Og hun forsætter.

”Det kommer til at skabe en god synergi imellem det eksisterende - og de ideer og input, en ny vært helt naturligt vil byde ind med. Det bliver enormt spændende at modtage ansøgningerne i den kommende tid.”

WorldCareersTV har på det seneste især gjort sig bemærket med den populære julesang ”Brug for dig” og sommerhittet ”Bølgen Blå” af YEPSEB og Guld Dennis, der opnåede godt en million besøg.

Et af kravene til den kommende medvært på WorldCareersTV, er evnen til at engagere de mange tusinde følgere med spændende og relevant indhold fra Det Blå Danmark, der er betegnelsen for hele det maritime erhverv i Danmark. Et erhverv, som både rummer karriereveje inden for shipping, skibsfart, teknologi og offshore.

Også WorldCareersTV nuværende vært, Sebastian Alstrup ser frem til det nye tiltag:

 ”Jeg glæder mig rigtig meget til at få en medvært på kanalen. Jeg håber, vi kommer til at supplerer hinanden godt og at samarbejdet vil skabe inspirerende indhold og nye måder at gøre tingene på. Det kommer til at give mere liv på kanalen og vi vil appellere til en bredere målgruppe.”

Ansøgningerne som medvært skal indleveres senest den 24. januar kl. 12.00, hvoraf de bedste kandidater efterfølgende inviteres til casting den 30. og 31. januar hos Danske Rederier i København.

Se opslaget på YouTube her: https://www.youtube.com/watch?v=2wymriQ-oXc