Alle nyheder

08. september 2021

Nyhed

Uddannelseskonsulent til Danske Rederier

Danske Rederier søger en innovativ uddannelseskonsulent, der sammen med teamet i Danske Rederiers Kompetencecenter kontinuerligt kan udvikle morgendagens uddannelser indenfor rederi- og shippingbranchen.

Danmark er, som en af verdens største søfartsnationer, internationalt anerkendt for vores søfarende og det gode ”købmandskab” på rederikontorerne. Branchen har brug for dedikerede medarbejdere med den rette uddannelse og specialviden. Fødekæden til grunduddannelser, efteruddannelser og specialistuddannelser er særdeles vigtige, herunder for at bevare Danmarks styrkeposition i fremtiden.

I Danske Rederiers Kompetencecenter vil du arbejde tæt sammen med rederierne for at sikre, at det uddannelsesmæssige indhold af vores uddannelser – men også andres – hele tiden forbereder de unge på stillinger i et internationalt arbejdsmiljø. Branchen står overfor store fælles udfordringer i de kommende år, hvor grøn omstilling, innovation og diversitet er på dagsordenen. Der er derfor brug for stærke faglige kompetencer, som ruster branchen til at møde disse udfordringer.

Dine arbejdsopgaver

Du skal i samarbejde med teamet arbejde for:

 • at sikre, at både de maritime grunduddannelser og trainee-uddannelsen uddanner de unge til fremtidens kompetencer.
 • at efter- og videreuddannelsesområdet er rettet mod at imødegå branchens største udfordringer, som er den grønne omstilling, diversitet og innovation.
 • at sikre et varieret og aktuelt kursusudbud til medarbejderne hos Danske Rederiers medlemmer.
 • at samarbejde med uddannelsesinstitutioner og myndigheder om at skabe maritime uddannelser og uddannelsesmiljøer, der kan udfordre både de unge og branchen til at være fremadskuende og konkurrencedygtige.

Attraktiv arbejdsplads

Du bliver en del af en moderne og åben erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, hvor vi spiller hinanden gode, og hvor nye ideer samt pragmatik sagtens kan følges ad. Du vil få udfordrende opgaver i et fagligt miljø, og du vil møde dygtige og målrettede kollegaer. Der vil være en høj grad af individuelt ansvar, ligesom du kan forvente godt samarbejde både internt og eksternt, herunder danske rederier, uddannelsesinstitutioner, myndigheder m.fl.

Løn efter kvalifikationer.

Din profil

 • Har faglige kompetencer indenfor uddannelsesområdet og erfaring med udvikling af kurser og uddannelsesforløb.
 • Har erfaring med projektledelse.
 • Er serviceminded, konstruktiv og proaktiv i samarbejdet med alle.
 • Er imødekommende og omstillingsparat i forhold til nye og anderledes opgaver.
 • Er velformuleret både i tale og skrift ved præsentationer på både dansk og engelsk.
 • Er indstillet på at løse både tekniske og politiske problemstillinger og forstår vigtigheden af kombinationen af det tekniske og politiske.
 • Er social, engageret og fleksibel samt humørfyldt med en god portion gå-på-mod.

Vi glæder os til at høre fra dig

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte uddannelseschef Anne Panknin Kristensen på tlf. 33 48 92 46 eller mail apk@Danishshipping.dk

Send din ansøgning mærket ”Uddannelse” i emnefeltet, inkl. CV og relevante bilag, til hr@danishshipping.dk senest mandag den 20. september 2021. Vi håber at afholde samtaler i ugerne 38 og 39 med henblik på tiltrædelse 1. november.

Danske Rederier

Danske Rederier er en interesse- og arbejdsgiverorganisation for danske rederier. Skibsfarten er Danmarks største eksporterhverv og kernen i Det Blå Danmark, som skaber 97.000 danske arbejdspladser. Dansk skibsfart står for kvalitetsskibsfart, der kombinerer ansvarlighed overfor sine omgivelser med stærk konkurrenceevne. Det Blå Danmark står for mere end 26 % af den samlede danske eksport. Se mere på www.danishshipping.dk