Alle nyheder

23. oktober 2019

Nyhed

Vi søger en stud.jur./stud. merc. jur. til vores afdeling for Arbejdsmarked, Rekruttering og Uddannelse

Vil du være med til at sikre kvalificeret og løsningsorienteret rådgivning af Danske Rederiers medlemmer samt opnå unik erfaring inden for det ansættelsesretlige område?

Opgaverne

Du vil indgå som en del af teamet i afdelingen for Arbejdsmarked, Rekruttering og Uddannelse, hvor du i samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere vil komme til at beskæftige dig med en bred vifte af opgaver.

Sammen med advokater og jurister vil du bistå i rådgivningen af rederier inden for kollektiv og individuel ansættelsesret, herunder i forberedelsen af retssager, opdatering af overenskomster og hjemmeside og strukturering af vidensdeling med rederierne. Du vil også kunne forvente at deltage i afdelingens øvrige og meget alsidige projekter, særligt med, indsamling og bearbejdning af forskelligt data- og talmateriale, mødeforberedelse og planlægning og afvikling af events. Og hvis du har flair for kommunikation, kan du også forvente at deltage i vores nyhedsformidling og kommunikation i øvrigt til vores medlemmer om, hvad der sker på vores område.

Arbejdet vil være præget af mange ad hoc-opgaver. Stemningen er uformel, fagligheden og ambitionsniveau er til gengæld høje. Vi sætter pris på, at du har noget på hjertet og byder ind med dine gode ideer

Om dig

Du læser jura eller merc. jur. eller anden relevant samfundsvidenskabelig uddannelse

Vi forventer, at du er velformuleret både i tale og på skrift – også gerne på engelsk. Samtidig skal du være fagligt stærk, serviceminded og have gode analytiske evner og en god forståelse og lyst til at arbejde med tal – samt have gå-på-mod, være engageret og have et godt humør.

Vi tilbyder

  • Ansvar og udfordrende opgaver i et spændende miljø med dygtige kollegaer.
  • Solidt ”hands-on” indblik i både arbejdsmarkedsforhold, rekruttering og uddannelsespolitik
  • En varierende arbejdsdag, hvor du får praktisk erfaring med flere arbejdsområder
  • En ugentlig arbejdstid på ca. 12-15 timer med gode muligheder for fleksibilitet

Vi glæder os til at høre fra dig

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte direktør for Arbejdsmarked, Rekruttering og Uddannelse Anne Windfeldt Trolle på telefon 20 60 69 64.

Send din ansøgning mærket ”Student jur til ARU”, CV og relevante bilag til hr@danishshipping.dk senest 14. november 2019 og anfør gerne, hvor du har set annoncen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 47 og 48 med henblik på tiltrædelse 1. januar 2020 eller efter nærmere aftale.

 

Danske Rederier
Danske Rederier er en interesse- og arbejdsgiverorganisation for danske rederier. Skibsfarten er Danmarks største eksporterhverv og kernen i Det Blå Danmark, som skaber 95.000 danske arbejdspladser. Vi er et vigtigt erhverv lige fra hovedstad til yderkommuner, herunder også færgefarten, som er en integreret del af den danske infrastruktur. Dansk skibsfart står for kvalitetsskibsfart, der kombinerer ansvarlighed overfor sine omgivelser med stærk konkurrenceevne. Dansk Skibsfart står for omkring 17 procent af den samlede danske eksport. Se mere på www.danishshipping.dk.