Alle nyheder

28. februar 2020

Nyhed

Videojournalist med SoMe-skills

Kan du stille skarpt på både historien og hovedpersonen? Kender du forskel på hvidbalance og blænde – og kan du klippe den skarpe SoMe-video, der skiller sig ud på mobiltelefonens feed? Så er du måske den person, vi leder efter til et barselsvikariat i Danske Rederier.

Du bliver en del af en lille, men effektiv afdeling, hvor vi sammen står for al presse og kommunikation for Danske Rederier. Jobbet består i al sin enkelthed i at få vores budskaber så langt ud over rampen som muligt. Det kan være på sociale medier, i avisernes spalter, eller aftenens nyhedsudsendelser.

Vi leder efter dig, der selvkørende kan opdrive, filme, fortælle og klippe historier fra skibsfartens fascinerende verden. Den ene dag er du med en kvindelig styrmand på broen af et skib, den næste dag filmer du til en klimakonference, og den tredje dag klipper du på kontoret. Det er vigtigt, at du har erfaring som one-man-band, og at du kan køre hele processen fra ide over interview til

publicering.

Du skal altså både kunne filme, interviewe og tekste. Derudover er det vigtigt, at du har lyst til – og dokumenteret erfaring med – at formidle på sociale medier.

Hvis du har erfaring fra en redaktion – eller en presseafdeling – og har mod på at tage pressetelefonen af og til, er det bestemt et plus, men ikke et krav.

Attraktiv arbejdsplads
Du bliver en central del af en moderne og åben erhvervsorganisation, hvor der er plads til stor personlig udfoldelse og fladt hierarki. Vi byder nye ideer velkomne og lægger vægt på at være en arbejdsplads, hvor vi arbejder mod fælles mål ad nye veje.

Vi er en branche med internationalt udsyn, hvor Danmark er en stor spiller, og pressearbejdet derfor ikke er begrænset til nationale medier.

Vi tilbyder udfordrende og varierende opgaver i et spændende og krævende miljø med dygtige kollegaer, hvor et tæt samarbejde på tværs af organisationen og med medlemmerne er i højsæde.

Stillingen er et barselsvikariat med start 1. april (eller så hurtigt som muligt) og 12 mdr. frem.

Din profil:
• Skarp videojournalist med stor erfaring i at fortælle på SoMe.


• Kan se den gode historie og fortælle den, så man gider lytte.


• Er en holdspiller, som også er villig til at gå det ekstra stykke for, at vi sammen kan skabe gode resultater.


• Kan bygge bro mellem mange typer fagligheder.


• Har et godt drive og bidrager til, at det også er sjovt at være på arbejde.


Vi glæder os til at høre fra dig


Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte presse- og kommunikationschef Peter Torstensen på tlf. 30 29 54 65 (send gerne sms)

Send din ansøgning mærket ”Videojournalist”, CV og links til publicerede film, du har lavet, til HR@danishshipping.dk senest kl. 12.00 mandag den 16. marts 2020. Vi forventer at afholde samtaler i uge 13 med henblik på tiltrædelse 1.april 2020 – eller så hurtigt som muligt.

Danske Rederier
Danske Rederier er en interesse- og arbejdsgiverorganisation for danske rederier. Skibsfarten er Danmarks største eksporterhverv og kernen i Det Blå Danmark, som skaber 95.000 danske arbejdspladser. Vi er et vigtigt erhverv lige fra hovedstad til yderkommuner, herunder også færgefarten, som er en integreret del af den danske infrastruktur. Dansk skibsfart står for kvalitetsskibsfart, der kombinerer ansvarlighed overfor sine omgivelser med stærk konkurrenceevne. Dansk Skibsfart står for omkring 17 procent af den samlede danske eksport. Se mere på www.danishshipping.dk.