Alle nyheder

08. marts 2019

Nyhed

World Careers får kvindelig frontfigur

YouTube-stjernen, Marie Vagn-Hansen, bliver ny medvært på WorldCareersTV, der er dansk erhvervslivs mest succesfulde rekrutteringskanal.

YouTube-kanalen, WorldsCareersTV, opgraderer sit koncept, som fremover vil have to værter i videoerne på kanalen. Det sker, når Marie Vagn-Hansen gør den nuværende vært, Sebastian Alstrup, selskab, og de sammen går på opdagelse i Det Blå Danmark. 

”Jeg glæder mig rigtig meget til at lære en masse om det maritime erhverv. Hånden på hjertet, så ved jeg ikke særlig meget om det. Det er faktisk det, jeg synes er allermest spændende ved mit nye job. Det hele er nyt for mig,” siger Marie Vagn-Hansen.

Den nye vært er allerede et kendt ansigt blandt de unge. Hun arbejder til dagligt som iværksætter, youtuber og influenser og er bedre kendt under navnet Marieduved.

Her har hun siden 2013 formidlet livsstilsemner til sine 37.000 følgere på YouTube og 29.000 følgere på Instagram.

”Jeg håber jeg kan bidrage med en masse ny inspiration til de historier, vi laver. Derudover håber jeg at kunne bringe lidt feminin energi til teamet, som både kan mærkes, når vi skal idéudvikle, men også når vi formidler historierne i videoerne”, siger Marie Vagn-Hansen.

Kanalen er en del af rekrutteringskampagnen World Careers, der arbejder for at tiltrække unge til den maritime verden. Kanalen er blot to år gammel, men har allerede opnået over 3.700.000 mio. visninger.

” Det har indtil videre været en vild og fantastisk rejse. Vi er nu klar til at tage kanalen til det næste niveau” siger kampagneleder i World Careers, Anne Bay Riisager. Og hun forsætter:

” Målet med vores nye vært er at blive endnu bedre. Jeg håber, vi kan give kanalen en mere feminin energi, så vi kan ramme en bredere målgruppe”, siger hun.

Kanalens hidtil største succes er sommerhittet ”Bølgen Blå” af YEPSEB og Guld Dennis, som har mere end en mio. visninger. Derudover har kanalen også opnået over 15.000 abonnenter.

”To værter giver en bedre pingpong, idet vi kan bygge en historie op, som strækker sig over flere afsnit. På den måde ønsker vi at skabe et større incitament for at følge med på kanalen”, siger Anne Bay Riisager.

Marieduved og Sebastian besøger Fanø-færgen i deres første optræden sammen. Du kan se afsnittet her.