The Commercial Shipping Program

For at kunne give medlemmernes shippingtrainees de bedst tænkelige kompetencer, tilbyder Danske Rederier den internationale shippinguddannelse 'The Commercial Shipping Program' på Danish Shipping Academy.

I løbet af det to-årige uddannelsesforløb vil de bl.a. få en bred forståelse for shippingbranchens økonomiske og juridiske aspekter. Desuden vil de få den nødvendige grundlæggende viden om skibsteknologi, regulativer og lasttyper og bliver certificeret i 'farligt gods transport'.

Deltagerne lærer at planlægge og gennemføre resultatskabende forhandlingsforløb og anvende situationsbestemte kommunikationsmetoder. De får forståelse for kulturelle forskelligheders indflydelse på deres arbejdsrelationer og lærer, hvordan de kommunikerer effektivt på tværs af forskellige kulturer.

Med andre ord får deltagerne på 'The Commercial Shipping Program' redskaberne til at kunne agere i den maritime verden.

Uddannelsen indeholder tre tilstedeværelsesmoduler på et kursussted i Danmark af 5-10 dages varighed. Imellem modulerne gennemføres webbaseret undervisning i Maritime Law og Economics, som afsluttes med skriftlig eksamen. I slutningen af uddannelsen gennemføres en case-study inden for et af disse fagområder. Undervisningen foregår på engelsk.

Ud over at opnå faglig viden på højt niveau får deltagerne mulighed for at etablere et bredt netværk og få kendskab til de øvrige segmenter i branchen.

Uddannelsen er privat og er derfor ikke tilskudsberettiget.

Prisen for det samlede uddannelsesforløb på The Commercial Shipping Program er for 2018-20 holdet kr. 75.000 kr. excl. moms for medlemmer og 95.000 kr. excl. moms for ikke-medlemmer og inkluderer undervisningsmaterialer, samt ophold og forplejning på de tre tilstedeværelsesmoduler.

Læs mere om The Commercial Shipping Program på hjemmesiden her